Valikko Sulje

Lentotekniikkaa Hansasta Hornetiin 1918–2008

Ilmavoimien ja eri joukko-osastojen historian kirjoittamisessa on pääpaino ollut lentämisessä, johtamisessa, toimipaikoissa ja kaluston käytössä tai henkilöissä. Lentoteknillisen toimialan on näissä teoksissa käsitelty yleensä vain sivujuonteina.

Lentoteknillisellä toimialalla on ollut merkittävä rooli ilmavoimiemme menestyksen tekijänä niin sotiemme aikana kuin tänäkin päivänä. Tämän menestystarinan kirjoittaminen käynnistettiin tavoitteena koota lentoteknillisen toimialan historia aina sen syntymästä tähän päivään. Pienen maan onnistuminen kautta aikain teknologian huippua edustavan puolustushaaran tehokkaassa operoinnissa on vaatinut aina omaperäisiä ratkaisuja. Yksi näistä on lentoteknilliseen toimintaan keskeisesti liittyvä ilmavoimien ja ilmailuteollisuuden pitkäaikainen yhteistyö ja strateginen kumppanuus, mikä saa ansaitun osuutensa kirjassa.

Historiakirjan kirjoittaja on ilmavoimien entinen komentaja, kenraaliluutnantti Heikki Nikunen tukenaan kenraaliluutnantti Heikki Lyytisen johdolla toiminut alan ammattilaisista koottu historiatoimikunta. Teos on ilmavoimien historian kirjoitusta oivalla tavalla täydentävä teos.

Kovakantinen kirja, sidottu.
Kirjassa on 422 sivua ja 426 valokuvaa, mukana paljon myös ennennäkemättömiä kuvia.

Painovuosi 2013

Myyntihinta nyt 50 € (Lentovarikon Killan jäsenille erityishinta, kysy!)
+ mahdolliset toimituskulut

  • Jenni Halttunen, puh 040 522 7508,
    Jenni.Halttunen1@gmail.com

Voit tilata tai tiedustella tuotteitamme palaute-sivun kautta.
Tilatessasi kerrothan tuotteet, kappalemäärät sekä yhteystietosi.
Lähetä viesti puheenjohtajalle, kiitos.