Valikko Sulje

Myyntituotteet

Tampere varuskuntakaupunkina 1914-2014

» KIRJAUUTUUS: Tampere varuskuntakaupunkina 1914-2014
(kovakantinen kirja)
Tampere on Suomen vanhimpia ja suurimpia varuskuntakaupunkeja.
Kirjassa kuvataan Tampereen kehitys varuskuntakaupungiksi avaten uuden näkökulman Tampereen historiaan.

Suomen ilmailuhistorian muistomerkit 2. täydennetty painos

» KIRJAUUTUUS: Suomen ilmailuhistorian muistomerkit 2. täydennetty painos. Kirjan tekee erinomaiseksi tietoteokseksi muistomerkkeihin liittyvät historialliset taustatiedot, joista muodostuu todella mittava perinneinformaatio.

Hawk- ja Hornet-lippalakit

» Uusimpina tuotteina Lentovarikon Killalla on Hawk- ja Hornet-lippalakit. Väri tummansininen.

Lentotekniikkaa Hansasta Hornetiin 1918–2008

» Ilmavoimien ja eri joukko-osastojen historian kirjoittamisessa on pääpaino ollut lentämisessä, johtamisessa, toimipaikoissa ja kaluston käytössä tai henkilöissä. Lentoteknillisen toimialan on näissä teoksissa käsitelty yleensä vain sivujuonteina.

Lentomestari Aimo E. Juhola Kokemuksia ja näkemyksiä

» Harvalla lentäjällä, tuskin kenelläkään, on niin monipuolinen kokemus lentämisestä, sotalentäjänä ja liikelentäjänä, kuin Aimo E. Juholalla. Hän sai sotilaslentäjän koulutuksen rauhanaikana, toimi sodassa hävittäjälentäjänä, yöpommittajana, näkötiedustelijana ja valokuvalentotiedustelijana sekä sodan loppuvaiheessa lentokonetehtaalla koelentäjänä. Rauhan tultua hän jatkoi lentämistä liikennekoneilla sekä lensi avustuslentoja Afrikassa Biafran sodassa.

Toivo Kaario 1912–1970 Patosiivestä pintaliitäjään

» Toivo Kaario (1912–1970) on kansainvälisesti tunnustettu yhdeksi maavaikutuksessa liikkuvien pintakulkuneuvojen eli WIG-alusten huomattavimmista kehittäjistä. Hänet tunnetaan patenttiensa ja rakentamiensa erityyppisten pintakulkuneuvojen sekä niillä tosittamiensa teorioiden ansiosta maailmalla, mutta Suomessa hän on jäänyt lähes tuntemattomaksi.

Lentovarikon historia 1918–2000

» Tämä teos kertoo Lentovarikon, nykyisen Lentotekniikkalaitoksen vaiheet sotilasilmailun alkuajoista vuosituhannen vaihteeseen.

Koelentotoiminta 1939–1945

» Sotien 1939–1945 aikana joutuivat myös lentokoneteollisuutemme kovaan tulikasteeseen.

”Tulitikku”

» Älä polta näppejäsi, vaan hanki kunnon tikku!” Lentovarikon Killan perinnetyön tukemiseksi.